18 maj 2013

Våren är här!

ÄNTLIGEN får man väl lov att säga....våren kom efter en lång och envis vinter. Den ville liksom inte släppa sitt tag riktigt.
I kolonin växer o blommar det så det knakar! Massor av jordgubbar, smultron, vinbär, potatis, rädisor, rabarber, morötter, lök, tomater och paprikor kommer det bli i sommar. Även en del kryddor finns där oxå! Härligt härligt!
Vi har varit i Bunkeflostrand några vändor o lekt o busat. Då har det blivit bl a Afrika parken och bus i trädgården!
Igår (fredag) var mindre kul kanske, började bra men sen ringde Roger o sa att han satt på akuten.... Så Agnes stannade kvar hos mina föräldrar medans jag begav mig dit. Roger hade suttit där sen kl 12.20, ortopeden där han hade ett återbesök hade skickat honom direkt till akuten....
MYCKET väntan blev det.....läkarna ville utesluta en rad otäcka saker, o efter 9 dryga timmar fick vi det glädjande svaret att proverna var bra och att vi kunde åka hem. Snäckan hade saknat oss jättemycket o varit lite orolig, men hon hade haft det mysigt hos mormor & morfar. Klockan var 21.30 när vi lämnade akuten...vilken befrielse, men guuuud vilken tid allting ska ta.
Idag vaknade vi lite efter 9, skönt o få sova ut lite, både snäckan o vi var ganska trötta efter gårdagen. Egentligen skulle vi spelat brännboll kl 10 i Hammarspark, men vi hade ingen riktig energi till det. Efter att jag vattnat lite på kolonin o frukosten var intagen åkte snäckan o jag till Bokskogen för o mysa lite. Blev en massa bus o lek på skogslekplatsen, dock var snäckan nog lite för liten, men vi hade kul iallafall.
Nu är det snart dax för mat o Eurovision på tv, lite kul att det är i Malmö detta året! Var lite som festivalstämning inne i stan när vi var där! Hade varit kul o se det live, men men vad är väl en bal på slottet... ;-)
 
Klättrar i Afrikaparken


Ridtur på krokodilen




Bygger en eldstad (Agnes sa det)

Tungt o släpa dit veden...

Jippie jag vann!!! Allt är förtillfället en tävling där snäckan alltid ska vinna!

Trädgårdsmys hos mormor & morfar


Klarar hinderna galant i Bokskogen.

Fokuserad


Lite sur måste man oxå få bli...

för att sekunden senare stråla!


gå balans på stockarna var kul!

pausa behöver man oxå





Älskar vårens ljusgröna färg!

massa springande blev det


Hälsar på ekorren



tittar på änderna i dammen


synd inte caféet hade öppet


 
 
 
 
 

Inga kommentarer: